4/8 i Nordstan för Folkhälsokommiten


Det var mycket trevlig att vara i Göteborg i går för regionens räkning.

Regionen vill stimulera till aktivitet i Nordstan genom sitt aktivitets område , där man ger möjlighet för de som vill att svara på frågor om bl,a fysisk aktivitet samt själv få pröva på genom att hoppa stående längd.

Jag var med mellan 10,30 till 15,30 och hade ansvar för att stimulera folk att hoppa stående längd och det blev ett 100 tal som genomförde detta under dagen , från 70 års ålder till 2 år.

Det var människor från hela sverige, norge, danmark, tyskland,hooland, polen, italien, iran,skottland som genomförde detta och fick ett hopprep som tack för sitt deltagande.

längdrekordet var en fotbollspelande man från Simrishamn på 2,75 och för kvinnor var det en från Holland på 1,95. Massor av barn hoppade förståss i alla åldrar från 16 ner till 2...
och det var mycket trevligt att vara på plats och stimulerande att möta alla dessa människor fråm så olika platser i världen och att vi alla förenas i viljan till rörelse och aktivitet.

Mellan den 4,e till den 13,e är detta aktivitetsområde öppet och jag själv kommer att vara där nu på onsdag den 9,e mellan kl 10 till 16.
På kvällen kommer jag att titt på finalspasset , där bl,a höjdhoppet avgörs.

sov gott alla läsare

Göran


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback