Är inte Alliansen i regeringsställning C W

Det är inte att man kan annat än att förundras över hur moderaterna så snabbt kommer ut i debatten efter valet och kritiserar den förra regeringen och dess politik som Cecilia Widergren gör(dagens NLT) , i stället för att nu visa på konstruktiva ideer som nu kan genomföras .
Men man är allt för van att vara i opposition och har väl svårt att hitta rätt som ansvariga i den nya Allians regeringen som nu sitter på rodret de kommande fyra åren.
Jag hoppas nu på att man verkligen försöker argumentera för sina egna förslag som privatisering inom vården(slopandet av STOP lagen), sänkta nivåer i sjukförsäkringssystemet , sänkt A-kassa, borttagandet av friåret, nedläggningen av djurskyddsmyndigheten mm mm.
Så att vi som är i opposition kan få reagera och komma med synpunkter om denna Alliansstyrda politik, men är det kanske så att man vill undvika detta genom att i pressen debatera som om S fortfarande var regeringspartiet, för att man måhända inser att man inte har tillräckligt bra argument för sina förslag och därför till varje pris vill slippa en tuff debatt i media.¨


mvh
Göran Larsson

Kommentarer
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback