Kalla evanamangshallen för Isidrotts-arenan i stället då det är huvudsyftet!

76717-102

På väg mot ett Arena bygge eller inte !  I dag så träffade vi i den politiska-styrgruppen (gruppledarna för varje parti )
,kultur och fritids arbetsutskott. samt tjänstamannagruppen,,Kommunchef kent Lindström mfl och kultur och fritids chef. 
Vi kom fram till följande att vi ska ha ett extra kommunstyrelse den 12 februari och ett besluta i kommunfullmäktige den 25 februari gällande anbudskriterier enligt LOU där intresserade företag kommer med beräkningar om vad de ska komma att kosta om de skulle få anbudet.  Kostnadsunderlaget samt tidplan  beräknas komma upp på Ks i slutet av maj och till juni fullmäktige. Säger då Fullmäktige ja ! Så går kommunen in i en upphandlingsfas där det antagligen blir så att kommunstyrelsen slutligen antar entreprenör !


Ska vi i Mp gilla detta så ska investeringskostnad totalt sjunka med ca 20 %- 30 % vilket innebär ca 20 % -30 %(inkluderande huvudsponsorn) lägre drift och då skulle vi nå ner mot 10 millioner om vi därtill också får in fler sponsorer på driften.

Jag har mycket större förhoppningar i detta läge att vi ska kunna få till detta med att få tll en hall och det finns nu en känsla från min sida att vi ska he gemensam linje att hitta en bra kostnadsbild samt att intiktningen är isidrotten (bandyn) i denna arenan och eventuella andra evanemang får komma efter hand. Vilket mp har sagt från början i detta.
Nu åker jag till England med Gunnar och ser på derbyt Manchester U - Manchester C på Söndag. Ev. Everton-Redding på lördag.
Jag är hemma på Måndag och då har vi ju beslut att ta på ks på tisdag,,,,,
Återkomer om info om detta,..

Ks i dag var trevligt och pratigt och kommunalrådet längtar till semestern på lördag i två veckor vilket han är väl unnad..  Ha det gott Kjelll Hedvall på resan,,,,,,,,,( följ hans blogg )

Mp väst mötet var kul som vanligt och mycket pratigt,, vi tog fram förslag till budget på ca 2.5 millioner och stadgar och vill vi att vi ska benämna oss Mp Vg i stället för Mp väst.
Årsmötet är den 12 April i Vänersborgs kommunhus !
Vi har ju flyttat till Ekelundsgatan 4 . tel 031- 130490
Där jobbar vår regionkanslist Madeleine Johansson.....och ni får gärna nya som gamla medlemmar ringa henne !

Det var lite av varje...
fick in min insändare på friaord i NLT  mot Arne A,, kul,,.gällande E 20 i måndags och järnvägen!

Göran

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback