Med anledning av kommentar


Tack Gunnar för din kommentar .,,  jag ska säga att jag ärligt uppskattar våra reser och skojade lite med min kära mor om detta att jag var så trött och jag vet ju varför .. ler  

Detta med att åka ut två vänner som vi är fantastiskt roligt och det ger väldigt mycket för mig och jag ser fram mot vår resa till Manchester den 8 feb till  den 11 feb för att se debyt där den 10,e

mvh

Göran

Kommentarer
Postat av: Nyfiken

Får miljöpartister flyga??
bara undrar....

2008-01-19 @ 03:05:25
Postat av: Göran

Jag ser det som enda sättet att transportera mig till England för detta ändamål pga av att jag jobbar och har bara några få dagar ledigt annars så hade jag självklart tänkt på att åka båt !

Mp har ju gått ut med att bygga ut snabbtågen i Sverige och att man efter 2020 inte ska flyga inrikesflyg i södra Sverige och detta känns ok..

Till England accepterar vi flyg då det som är alternativet är båt, som är ett långsamt färdmedel tvärtom mot tåget som på sträckor under 50 mil (snabbtåg) är snabbare än tåget..

Tack för frågan

GL

2008-01-19 @ 03:12:38
Postat av: Gunnar

Jag tror inte att det går någon passagerarbåt till England från Sverige längre. Möjligen går det en färja mellan Esbjerg och någon hamn på Englands östkust Vill minnas att jag tog den rutten 1988.
....fast annars kan man ju ta tåget till Den Haag i Holland och sedan en färja till Harwich.
1993 tog jag nattåget från Köpenhamn en sen kväll och var framme vid den hollänska kusten någon gång mitt på dagen ett dygn senare. Sen var det kanske 3-4 timmar över havet.
Ifall man sedan skulle ha rest vidare med tåg till Manchester kanske man hade varit framme vid midnatt.
Dvs resan från Lidköping till Manchester hade nog tagit minst 1½ dygn.
Natthälsning från Solhaga
Gunnar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback