GL sommar

Jag tycker att vi har ett fantastiskt torg i vår härliga medeltida stad Lidköping. Vi behöver öppna mötesplatser där alla kan mötas för det är genom detta som man skapar dialog , vilket är grunden till demokratin i sig. Det är alltså viktigt att man i alla sveriges ca 290 kommuner verkar för i sin statsplanering att människor kan mötas. Jag arbetar annars på men i går var jag på framnäs utomhusbad och simmade 1000 meter på klart under 30 minuter och det kändes gott att träna lite igen. Jag vill absolut verka för att detta bad kvarstår i kommunen och att vi förstärker badplatsen än mer på sikt. Vi behöver renovera en del här i omklädningsrummen och polen mm men med tanke på att vi har en så fantastisk camping intill och här ifrån kommer många av besökarna så skulle det vara en klar vinst för Lidköping framöver. Till sist så anser jag att vaccinet mot (svininfluensan) N1,H1 eller dess rätta namn, den nya influensan skall vara avgiftsbefriat för alla !

Kommentarer
Postat av: D Green

Ta inte vaccinet! (om du är frisk)



Svininfluensan är en mild influensa.



Influensa vaccinet är vetenskapligt oprövat och kan orsaka neurologiska skador, förlamning eller till och med död.



Låter som en repris av hysterin runt svininfluensan 1976 i USA...



Läs mer här...



http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/

Postat av: Göran Larsson

Jag anser att man ska vara försiktig att uttrycka sig kategoriskt.

Vaccinet ska ej vara obligatoriskt/tvingande men de som vill ha det ska ha den avgiftsbefriat.



Vaccinet måste fram fort och riskerna ökar men man ska vara försiktig att propagera för konspirationsteorier i detta då människor dör i detta och även unga tidigare friska..samt att masser av människor riskear att bli sjuka i arbetsför ålder vilket riskerar att sätta landet i ett samhällsfarligt läge.



Ett råd till kommenteraren.. avvakta denna typ av kategoriskt skrivande ett tag till då jag är väldigt oroad faktiskt..

Vem vet om man är frisk ?

2009-07-18 @ 18:58:19
Postat av: Madde

Avgiftsfri och frivillig vaccinering borde vara en självklarhet. Vill man ha vaccin ska man få det oavsett ekonomi. Vill man inte ha vaccin ska man kunna välja bort det.

Var och en får fatta sitt eget beslut.

Tycker jag.

2009-07-18 @ 20:11:10
Postat av: Solweig Andersson

Vad jag inte förstår, varför inte en mindre del av vaccinet inte tas fram nu och vaccinera t ex. sjukvårdspersonal och räddningstänstpersonal.

2009-07-19 @ 00:06:28
Postat av: D Green

Äntligen har det börjat höjas kritiska röster i media om biverkningarna av svininfluensa-vaccinet. På SvD skriver läkaren Sven Britton :



”När allt fokus riktas mot en massvaccination mot svininfluensan riskerar den vanliga, mer dödliga, influensan att glömmas bort. Eventuella biverkninagar av det nya vaccinet talas det inte heller om. Och när influensavaccinationen huvudsakligen motiveras av den ekonomiska effekt infektionen skulle få mot industri och konsumtionssamhället så finns det all anledning att skärskåda insatsen.”



Läs gärna hela posten:



http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/2009/07/utred-biverkningarna-av-svininfluensa.html



och



http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/2009/07/skramselpropagandan-om-svininfluensan.html



Det handlar inte om konspiration utan om sanningar som du själv lätt kan kolla upp på nätet.

Postat av: Madde

Och vem ligger bakom den bloggen...?

2009-07-19 @ 08:10:51
Postat av: D Green

Den bloggen ligger jag bakom... Tycker inte att det spelar någon större roll eftersom alla fakta går lätt att kolla upp själv.

Postat av: Grobbe

Jag hoppas och tror att de som förordar ett ev vaccinintag vet vad man gör!!!! Jag kommer att ta det i alla fall! Hur blir det med skolpersonal?

2009-07-21 @ 15:30:52
Postat av: GL



Vaccinet är viktigt och ska man komma med saker som talar emot det så ska man kunna verifiera utsagorna, vilket Green,s blogg knappast gör.



Vi har att göra med den största pandemin i modern tid. (läs dagens aftonbladet).

Vi måste ha respekt för detta och förstå människors oro.

30-40 % blir sjuka och några få promillen allvarligt.

All personal som jobbar inom offentlig sektor bör ta vaccinet. Vi har ca 4500 anstälda i Lidköpings kommun och nästan 1000 inom regionen i Lidköping.

2009-07-21 @ 20:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback