Kul att väcka debatt--as usual !

http://nlt.se/startsidan/2.9468/1.934031-kan-tanka-sig-bilfritt-runt-torget

Nu väcker man debatt och det är så valrörelsen ska vara och när det gäller detta med billfritt runt torget på nattetid ! Jag och MP driver att vi ska ha en cykel och gång vänligt centrum ! Detta ger också en barnvänligare omgivning ! Mer grönytor och lekplatser för barnen i centrum !

Jag satt och talade på Ingvar Karlsson från (V) som är en uppskattad politiker i stan om detta med trafikstyrning och vi talade lite om hur vi ska klara den allt mer ökade trafiken sedan 1990 på 30 % !
Det är viktigt att utveckla en stad i växande på ett sådant sätt att vi utnyttjar kollektivtrafiken och att vi utvecklar parkeringshus nära centrum för att på detta sättet undvika en ökning av trafiken i centrum ! Varför inte göra som i Borås och få till minde billism och mer centrala gång och cykelzoner ! Vi kommer att få jobba med detta under nästa mandatperiod !

Nu har jag haft husvagnen i Vara ett dygn och det känns mycket bra även i Vara ! Det finns många engagerade mp,are nu i Vara förutom Sollweig och detta borgar för en stor möjlighet att nå målsättningen på 2 mandat !

Det känns som vi har mycket att vinna på vår rödgröna samverkan i Lidköping och Skaraborg !

Det är i alla fall nu stora möjligheter att nå våra målsättningar = 1 riksdagsmandat, 2 regionmandat och gå från 16 till 30 kf mandat....
vi kör in i kaklet !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback