Regnigt Axevalla !


Axevalla den 25/7 var indränkt i regn och det är klart att det var inte lätt att kampanja då men vid ingången till travet så var det många som tog våra broschyrer och det var kul, men att stå där alla partier var placerade var inte lätt då det tak som fanns där inte räkte till, men som sagt vi kunde dela ut vårt medhavda material när alla kom in mellan kl 11 till 12,45.

Sedan var de ju loppet som var på 1 och 1/2 varv och det gick bra får Terese Johansson från gu som belade en säker 5,e plats med noslängd från att slå S men det viktigasta av allt hon krossade Cecilia Widergrens med nästan 3,e längder ! Hon vann ju för 4,a år sedan och hade nu den bästa hästen som då men stackars Cecilia !
Hon ville för mycket och lade sig sent till rätta bakom startbilen och drog direkt när det släptes iväg och kom då först till första kurvan på bortre långsidan och stängde in vår häst smashin spin i dödens men det gjorde att Cecilias häst inte orkade i kurvan före upploppet och tappade allt vilket till sist gjorde att Terese kunde komma ur sin dördens sitvation och komma ut och då gå förbi vår i förhand uttalade huvudparti motståndare ! Kul på alla sätt och en rolig sak i detta vara att spekern uppmärksammade Cecilias första framfart från starten samt att när hon fall tillbaka så sade han--

M och Cecilia faller tillbaka och detta får väl förhoppningsvis inte vara ett tecken på valresultatet Cecilia !

Jag kan förvisso inte spåi spåkulan ! men centern blev 2,a efter rix fm hästen körd av Gert Fylking som hade utmanat alla partier på detta lopp...sedan blev kd 3,a (nu när fylking sagt sig vara en kd,are så kan man väl säga att de blev både 1 o 3,a ) (Hedvall sade till mig att kd,s häst skulle vinna så han hade väl rätt )
S blev 4,a och vi 5,a .....och sist men inte minst eller ? M 6,a !

Jag menar att spåkulan kanske visar att både kd och c kommer att ta röster från M och jag tror ju att M inte blir största parti och faller under 30 % ! loppets resultat ger väl uttryck för detta måhända !

Kommentarer
Postat av: Gunnar Karlqvist

Hej Kamrat!

Haer kommer en haelsning fraan Hastings. Solen skiner paa Engelska kanalens lugna vatten och det aer varmt!

Gunnar, Maria o Gustav

Postat av: Anonym

godmorgon, allt bra med dig idag då?:)

2010-07-28 @ 09:25:50
URL: http://sofiajahnkes.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Fin blogg!

Allt bra där??

2010-07-28 @ 09:48:22
URL: http://bloggarense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback