Sommarprat

Sommaren har verkligen tagit sin makt över allt och de flesta har semester inklusive jag själv och det känna så gött att faktiskt ta det lugnt och syssla med annat som att kippa gräset vid sommarstugan i Gesebol !

Men självklart så laddar man upp mot den kommande intensiva valspurten och alldrig har vi gröna legat så bra tiill när vi nu har gått ner i startblocken på detta race som kan liknas vid ett 100 meter race !

Bana 9 Fi med Gudrun har ändå kanske tacke vare detta pengabrinnanade kvalificerat sig till att vara med i slutkampen men kommer att bli ohjälpligt sist  med ca  50 meter kvar när segrarern går i mål ! (knappt 1,4 %)
Bana 8 SD med Jimmie som tyvärr har  kvalificerat sig då  det tyvärr är så att deras frågor inte debbateras alls av de andra och fortsätter det så kommer man att komma in i mål innan snöret har dragits för riksdagen ( knappt 4,1 %)
Bana 7 C med Maud har väl gjort det mesta för att missa snöret till riksdagen inför detta val då man överstrategiskt har lämnat de klassiska gröna landsbygdsfrågorna med kärnkraften till förmån för Federlys höger storstadsliberelism ( knappt 4,5 %)
Bana 6 Kd med Göran har gjort allt för att bredda sig och då tappat sina kärnväljare av klassiska värde konservativa värderinga (hjälper inte med att inte deltaga på pride ) knappt 4,7 %
Bana 5 FP Björklund ska ges eloge för fantastiska kämpa tag att inte bara ses som kapten för Sverige för hårda tag symboliseras av hans skolpolitik till att bli mer av Westerbergs socialliberala vilket verkar gå hem lite . (knappt 8,5 %)
Bana 4 V och Ohly satsar på den trogna vänstern och lanseringen av Välvärdspartiet ger lite ,,,(knappt 6,1 %)


Bans 3 MP Maria o peter men det är denna Maria som har gett den gröna rörelsen en trovärdighet utanför
naturskyddsföreningsmänniskor o fortsätter Maria att vara den lysande gröna politiker stjärnan i klass med Joschka Fischer i tysklande för die grune en gång i tiden så vete stjärnorna var de gröna hamnar ! knappt 9,9 %

Bana 2 M Fredrik är och förblir en gåta om hur denna förtjunta man kunnat bli statsmämma mässig o få medborgarna att tro att han tänker på alla när han i själva verket är en typisk borgerlig politiker inte långt i från Bohman ! men han lyckas inte då herr Littorin tragiska enskilda misslyckande fått bilden av Reinfeldt att blekna hos kvinnorna ! knappt 29,7 %
Bana 1 S Monas tal i Almedalen i klassisk s stil har fått de trogna att lita på henne och detta ger henne snabbheten att gå i mål som segrare då de många S sympatisörerna blir sina egna vallokomotiv ...kanppt 35,1 %

Resultat det kommer att bildas en rödgrön regering som väljer Mona Sahlin som statsminister !

Kommentarer
Postat av: Anna Kelemen Ejstes Mp Lidköping

Bra prognos Göran,och dagen den 19/09 ska bli ännu bättre!Vår karisma är så stark som aldrig för!

2010-07-23 @ 10:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback