Klimatkampanj den 15/9 på resecentrum !

  foto Gunnar Karlqvist !

Klimatfrågan som försvann i debatten sedan juni i år och för att markera behovet att få i gång denna debatt igen så fixade MP Lidköping en manifestation med en `frigolit Isbjörn `
Peter Skallströms isbjörn som varit på universeum i Göteborg var verkligen en symbol för klimatkrisen de 4 timmarna denna isbjörn var på resecentrum ! Mellan klockan 05,30 till 09,30 så var det väl nästan 400 besökare till resecentrum på väg /i från bussar och tåget ! Dessa tog nästan samtliga emot MP,s klimatfolder / regionala folder och det kändes positivt ! Många hajade förståss till och en del `tänkte till `!
Verkade som om de tänkte !
Kanske är denna fråga om klimatkrisen viktigare än kortsiktiga skattesänkningar mm för min egna plånbok !

Under dessa 4,a timmar så var det många bilister och bussresenärer som såg denna installation för klimatet och det skapade dialog på bl,a Peter Skallströms utbildningsplats där enligt han minst två nu hade bestämt sig för MP !

Ja Ja Klimatarbetet kan inte stå stilla och jag kommer att återkomma i detta arbetet efter valet och självklart så hoppas jag att MP,s kampanj på resecentrum får några nya klimathjärtan att vilja kämpa för vår framtid !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback