Landsbygdsdebatten mot C fortsätter !

Det är snart nytt år och jag vill tacka för detta året och särskild glad åt , att vara MP Lidköpinhgs kommunalråds kandidat ! Vj hade 1400 röster i kommunvalet 2010 och jag räknar med över 2000 röster 2014 och 4 , à mandat i kommunfullmäktige ! Vj kommer lokalt utmana Centern i landsbygdsdebatten och jag lovar att vi ska få fler röster än Centern i kommunvalet 14 ! C hade strax över 2000 röster 10 ocb på väg ner och MP är på väg upp ! Nu kör vi hårt i valrörelsen !

Gott nytt Supervalår 2014

 

Landsbygdsdebatten Loveene !

http://www.lidkopingsnytt.nu/2013/12/16/harda-ord-i-debatt-om-landsbygdsutvecklingbyggnadsnamnden-hor-hemma-i-nordkorea/
 
Det var rond ett mellan mig och Folkesson om vilket parti som i realiteten kan verka fär en hållbar utveckling av landsbygden !
 
MP vill satsa på Biogas stöd på nationell nivå , sänkta skatter på små företagen och slopad sjuklöne ansvar. Vi vill satsa på offentlig sektor med skolutbyggnad på landsbygdem , mer lokal upphandlad mat , bättre tillgång till regionala högskole utbildningar mm mm ! Vi vill satsa på järvägen och införa kilometerskatt på långtradare mm !
Vi höjer den nationella skatten för,alla som tjänar mer än 45000 kr / månad mm ! 
 
Debatten fortsätter ! 
 
 

Leve Mandéla

Mandela har gjort så mycket för så många !
Vi är skyldiga att fortsatta att verka i hans anda för allas lika rättigheter och demokrati på hela jorden !