Jag vill tacka livet som gett mig så mycket..................

Jag vill tacka livet som gett mig så mycket under dessa 50 år!
Alla som mött mig är en del av mitt liv och alla har en betydelse för mig!!
Jag vill tack mor som fött mig och som oförbehållslöst har gett mig kärlek till livet och lärt mig kärlekens betydelse!
Jag vill tacka mina underbara,fantastiska,kärleksfulla syskon som givit och ger mig kärlek och support!-Lotta,Steffan och Mikael!
Jag vill tacka min släkt och vänner som givit och ger mig kärlek och värme!
Jag vill tacka min fru Madeleine för en himmelsk kärlek och för hennes himmelska tålamod och vilja till att se mig med både fel,brister men också goda resurser och kompetenser!
Jag vill tacka min frus barn Therese och Jane och deras barn och nu även kommande för kärlek och för mig ge en möjlighet att se hela det fantastiska som är livet i sig själv! Jag vill tacka mina svärföräldrar och min frus syskon Kent,Birgit,Yvette och Tony för den stora värme och innerliga vänskap ni visat och visar och lärt -lär mig innebörden av! Jag vill tacka min frus fantastiska varma och fina släkt som gett-ger mig varm och god vänskap!
Jag vill tacka Gunnar för en fantastisk kamratskap som lärt-lär mig innebörden av kamratskapets kärleksfulla betydelse!
Jag vill tacka Maria för innerlig fin vänskap!
Jag vill tacka Bo Lennart för en fantastisk och nyskapande kamratskap i min nya och kommande hemort!!
Jag vill tacka Kjell Hedvall för en djup och ständigt levande kamratskap som visat mig nya vägar i livet!
Jag vill tacka er alla andra vänner- kamrater inom
arbetet/ förtroende uppdraget för Lidköpings kommun allt ifrån sjuksköterske jobbet till det politiska för MP!
Jag vill tacka allé kamrater vänner inom mitt parti och andra partier och då inte minsta de inom Lidköping men också inom Västragötandsregionen!
Jag vill tacka alla ni där ute som funnit finner kamratskap-vänskap med mig och tack er facebookvänner som jag får erhåller en härlig entusiasm för på Facebook!!
Jag vill tacka livet för alla i min tyska släkt som gett mig så mycket resurser och kärlek till livet!Ingeborg,Birgitte, Cornelia med flera! Tyskland är en del hos mig på riktigt!!

Jag vill tacka alla för livet är fantastiskt och jag ör nu 50 år gammal eller 50 år ung och har kommit halv vägs eller kanske kortare eller längre vilket visar sig på vägen men ska leva med fortsatt tilltro till- Att störst av allt är kärleken!
Till sist jag föddes 1967 på morgonsidan några minuter för min tvilling syster - underbara kärleksfull Lotta Larsson! Du ska nu grattas och förstås din stora djupaste kärlek i din son Theo Larsson också för han är en riktig kärlekens symbol!!
tillsammans med yngste Steffan Larsson och hans son Simon Stridfält och min äldste broder Mikael Larsson och fru Gunilla Larsson och dotter Hannah Larsson!
Ni är min stora kärlek med min fru Madeleine Larsson!!!
och hennes fina barn Therése Johansson och Jane Källqvist med familjer och barnbarn!!

Ha det fint alla!

Kärlek!!!!

Jag vill på alla sätt utrycka min kärlek till min fader Stig Olof som gick bort när jag var 4a år! Tänker på far genom mor!!Kärlek

Jag vill tacka Stefans  Åsa som är en underbar och fantastisk ödmjuk och fin och givande person ,

Jag vill tacka goda kamrater till mina syskon som Dennis till Lotta,smolk till Mikael och alla vi barnen i Gunnarsgårdens granne Peder