Valsedelsrbetet!

Miljöpartiet de Gröna går till val i Västragötaland och jag hjälper till som en av fyra utsedda valsedels beställare! Det är ett uppdrag jag haft för Skaraborg under val 2006 och 2010!
Mycket trevligt att jobba med detta och det är ju trots allt detta som möjliggör valet!
Nu är det slutspurten i detta arbete som ska vara klart nu kommande tisdag den 10e April!
De beställda listorna kommer sedan komma till våra kanslier i VGR - Vänersborg - Skövde - Borås och Göteborg! I Månadsskiftet Juni/ juli för att sedan bland vissa kommuner skickas ut till alla väljare inför valet tillsammans med en kortare parti info! Valsedlarna kommer finnas på de olika valtorgen samt läggas ut på förröstningslokaler från den 22/8 och på valdagen söndagen den 9/9!
Valet börjar kännas på riktigt i samband med detta och ser mycket fram emot detta val för min del!
Kommer vara på plats 5 på MP Borås KF lista och därefter 1,a på sjuhärads riksdags lista och 3a på sjuhärads regionlista! Kommer också vara med på den nationella rikslistan som är ett komplement till huvud listorna till riksdagen per valkrets och kommer finnas att få på valtorgen i Västragötaland!
Jag kommer också vara med på Skaraborgs- Östras riksdagslista - sist och på skaraborgs regionlista plats 9 e , är med på Fyrbodals- Norras riksdags  och regionlista lite längre ner. Kommer vara på Gr kommunernas - Västras regionlista på plats 10e samt avslutningsvis även på Göteborgs regionlista i slutet!
Glad att vara representerat på regionens alla valkretsars lista och ser med stor engagemang fram emot detta val då jag byter kommun Borås och ny hemvalkrets Sjuhärad!