19 December


Mitt senasre inlägg var i sommar och nu när denna  höst snart övergår i Vintersolståndet den 21 dec Kl 11,02 så står nästa steg i denna Corona pandemi framför oss , med allmän vaccinering fr den 26 december i Sverige och EU ! 

Den andra vågen har slagit hårt fram nu from november i Sverige och nu är nivåerna på sjukhusen i paritet med våren och 1 a vågen omän att vi är bätttre i vård och behandling och det blir färre på IVA med respirator i svår lungsjukdom och således dödstal som ändå nu är snart 8000 i Sverige ! 

Det blir nu särskilt skarpa förordningar / riktlinjer från folkhäldomyndigheten ovch regering och en ny pandemilag kan användas ev redan i januari 2021 ! 

Det är så viktigt att vaccinering kommer i gång och där bl,a min mor som är 87 år snart kan erhålla denna spruta vilket hon ser fram emot ! 

Hela året 2020 är på något sätt överskuggad av detta virus ( sars cov-2 - Covid 19 !
 
Är så glad att alla mina nära och kära än så länge klarat sig men så ledsen förfalla som avlidit och för deras nära och kära ! Mina tankar till dem!
 
Vill slutligen på denna blogg tacka alla politiker i kommen Borås och i regionen Västragötaland för alla dessa digitala möten som skötts på ett så bra sätt och hållt demokratin levande ! 

Till Alla en God Jul och ett Gott Nytt År 2021 !