På kongress i Uppsala

Köpt Peter Erikssons bok för en halvtimme sedan `gröna recept för godare mat ' här på kongressen här i Uppsala där vi är nästan 1000 pers på denna valkongress.
Kul att vi i Lidköping nu ska starta processn mot att få egen mattillagning i alla våra kök inom välfärdsområdet.
Lidköping är på rättt väg enligt Peter sada han när jag talade med han om detta.
Peter kommer den 4 juni till Axvall där han skall vara med i en debatt om mat som anordnas av hushållningssällskapet.
Vi gröna ska självklart vara på plats då på detta event som håller på den 4 juni till 6 juni o kallas landsbygdsdagarna.

Det är härligt att vara här på kongressen där Maria höll ett bejublat tal om det moderna gröna partiet. Vi har lösningarna för morgondagens samhälle och vi sätter den rätta riktningen mot det hållbara samhället.
Jag var kort uppe i debatten om partistyrelsens jämnstäldhetspropp. gällande vikten av förstärkt lagstiftning mot de som köper sex och möjlighet att för de som blir köpta att anmäla och få ut skadestånd. Detta är viktigt då vi vet att många unga tjejer med såväl missbruks och adhd problematik faller hårt som offer av sexhungriga män !

I kväll är det fest och i morgon skall vårt valmanifest diskuteras en gång på förmiddag och en gång strax innan middagen på eftermiddag. Väl värt att lyssna på !

Känns skönt att tillsammans med min fru vara med så många härliga gröna vänner för att ingjuta inspiration inför den stundande valrörelsen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback