MP ett starkt och pålitligt parti !

Miljöpartiet de Gräna i Lidköping har sedan 1985 haft kommunfullmäktigemandat och sedan 1998 haft god samverkan med S och V .

Vi har som parti stått för en miljöpolitik och klimatpolitik som varit med och format majoritetens politik och faktisk i realiteten påverkat människor i Lidköping.

Detta innebär att väljare som lagt sin röst på MP i kommunen faktiskt har påverkat och det är detta vi politiskt har stått för .

Det var redan så att MP var med i majoritet med S och V 1988 till 1991 och då fick vi till en satsning på kollektivtrafiken . Det var också så att dåvarande gruppledare Jan Andersson var ordförande för miljö och byggnadsnämnden .

Det finna allts en genuin tradition i partiet att ta ansvar och faktiskt i verkligheten få igenom gröna frågor och detta är lite av ett varumärke för MP i Lidköping .

Vi har ståt för ansvar , långsiktighet och pålitlighet i vårt politiska arbete och det kommer vi självklart fortsätta med framgent sä att väljarna kam känna att de kan lita på oss , samt att en röst på oss spelar roll.

Det är bara att konstatera att vi har just nu ett gediget ocb konstruktivt samverkan med S och V och denna rödgröma samverkan har varit mycket positivt för Lidköping och ges vi fortsatt förtroende av väljarna så kan vi fortsatta arbetet för en progressiv klimat/miljöpolitik och en utvecklad välfärdspolitik .

Vi vet att Lidköpingsborna är mycket nöjda men det är hela tiden viktigt att jobba vidare för att möta upp de utmaningar som finns inom såväl välfärd som miljö och klimat frågorna .

Dessa frågor kommer förstås att diskuteras under den lokala valrörelsen och de ca 30000 väljarna kommer ha möjligheter att sätta sig in i kommunalpolitiken ocb jag är övertygad om att de styrkor som finns i MP Lidköpings budskap kommer visa sig i antal röstande på oss.

Avslutningsvis sä vill jag vara tydlig med att MP står sig starkare än någonsin då vi har fler aktiva ocb engagerade politiker än förut ocb vi står tydligt med våra gröna grundvärderingar samt långsiktiga politiska strategi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback