Vi Gröna

Vi går mot mitten av mandatperioden och vi gröna som för första gången sedan 1981 då vi bildades suttit i en regering och det har vi med vad alla andra säger gjort med bravur och vi har tillsammans med Socialdemokraterna startat en samhällsbygge för ett hållbart , jämlikt och solidariskt Sverige !
Vi gröna kämpar var dag för detta och vi bemöts inte med någon tilltro från våra politiska motståndare , men vem hade trott att detta skulle vara enkelt ! Nej Vi gröna är självkritiska och försöker hela tiden lära oss av det vi gör och det har resulterat i en Ny Start för partiet sedan slutet av April och vi har bytt en del personer men det viktigaste är vår så starka gröna övertygelse att göra verklig varaktig skillnad för människor , djur och natur och detta jobb är ständigt pågående och ger resultat för verklighetens människor , djur och natur .
Vi gröna kommer alldrig ge upp vår strävan om en grönare o humanare värld och om det finns så kallade tuffa beslut som migrationsöverenskommelse mm , mm , mm så är det bättre att vara en del av regeringen än utanför !
Vi gröna vilar alldrig från att förbättra samhället och jag är sannerligen en grön , stolt medlem i denna fantastiska rörelse jag tillhört sedan april 1998 och har alldrig , alldrig varit så beredd att kämpa för oss gröna som Nu !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback