Ringargatan Borås

Fånga dagen och dess möjligheter och det är min högsta önskan att vi gröna på Almedalen nu på fredag gör detta för grön kreativ kraft behövs i Svensk politik tänker lilla jag som en av nästan 20000 medlemmar i detta fantastiska parti på en Balkong på Ringargatan invid Brämhult Torg !!


Vi Gröna

Vi går mot mitten av mandatperioden och vi gröna som för första gången sedan 1981 då vi bildades suttit i en regering och det har vi med vad alla andra säger gjort med bravur och vi har tillsammans med Socialdemokraterna startat en samhällsbygge för ett hållbart , jämlikt och solidariskt Sverige !
Vi gröna kämpar var dag för detta och vi bemöts inte med någon tilltro från våra politiska motståndare , men vem hade trott att detta skulle vara enkelt ! Nej Vi gröna är självkritiska och försöker hela tiden lära oss av det vi gör och det har resulterat i en Ny Start för partiet sedan slutet av April och vi har bytt en del personer men det viktigaste är vår så starka gröna övertygelse att göra verklig varaktig skillnad för människor , djur och natur och detta jobb är ständigt pågående och ger resultat för verklighetens människor , djur och natur .
Vi gröna kommer alldrig ge upp vår strävan om en grönare o humanare värld och om det finns så kallade tuffa beslut som migrationsöverenskommelse mm , mm , mm så är det bättre att vara en del av regeringen än utanför !
Vi gröna vilar alldrig från att förbättra samhället och jag är sannerligen en grön , stolt medlem i denna fantastiska rörelse jag tillhört sedan april 1998 och har alldrig , alldrig varit så beredd att kämpa för oss gröna som Nu !