Svar till kamrat Gunnar

Tack
Gunnar för att du ställer så bra frågor samt rättar mig vid fel.

Ja när det gäller isstadions framtid så ligger det till så här,,,

1. Vi har i vår gemensamma budget med S och V tagit ställning till att lägga grunden till ytterligare en isbana. Det är ju så att att det ska bli saltvatten som kyls till is from 2007/2008 års säsong,och detta ska gälla för den gamla resp nya banan förståss.

2. Den nya isbanan kommer att byggas med em sådan grund att det kan byggas en hall över denna.
Inriktningen är att den nya banan skall ligga paralelt med den gamla banan framför nuvarande LTK hall.(parkeringsyta i dagsläget)

3. Det kommer att göras en plan/ritning över området för beslut under 2007 gällande hur området exakt skall se ut.

4. Initiativ gällande hallbygge välkomnas av kommunen från näringslivets sida.

5, En möjlig finansiell väg är att man från kommunen sida möjliggör ett skapande av ett bolag , där representanter från kommun/näringsliv (som vill gå in med pengar) /gemensamma isrörelsen , sitter i.

6. Detta för att skapa den hall, som finansielt inte är möjligt med enbart kommunens investerings/drifts (skatte) pengar, som vi har som mål att kunna göra framöver. Vi ska betänka att arenenan som elfsborg (borås) spelar på ,bygdes med medel från näringsliv, där Borås kommun stod som borgenär och det gick ju mycket bra .

mvh
Göran Larsson

Kommentarer
Postat av: Kamrat Gunnar

Ja, som sagt var det publikrekord i semifinalen 1981 mot Selånger. TV24 visade ikväll mötet mellan Sandviken och Edsbyn och det fick mig att minnas kvartsfinalen 1981.
Då mötte Villa Sandviken i tre matcher och jag såg alla tre på plats. På fredagen var det bortamatch på Jernvallen och hemmalaget SAIK vann med 5-1.
Två dagar senare var det returmöte på isstadion och då vann Villa med 4-1.
....så på tisdagskvällen var det avgörande möte upp i Sandviken....och det är kanske den mest minnesvärda matchen som jag har sett med Villa.
En bit in på 2:a halvlek ledde SAIK med 3-1....men Villa vände till 3-7!
Jag minns det som igår!

Postat av: Jock

Gällande bandyn:
En av de få ljusglimtar,under denna mörka årstiden, som finns i vår kära stad är ju Villa BK och deras matcher i eliten. Att mista en sådan tillgång vore snudd på katastrof för mig personligen och säkert många andra. När nu kylsystemet ska läggas om till ett mindre effektivt system så kommer det sannolikt att bli som i vänersborg att matcher måste ställas in och laget inte kan träna. Klimatet är ju inte vad det har varit.....
Utan bandyhall så kommer bandyn att tyna bort i staden. Varje år som bygget "försenas" kommer Villa att tappa i slagkraft då toppspelare väljer andra lag. Lidköping kommer att mista det enda varumärke som finns kvar...
Gör något....VÅGA

2006-11-28 @ 12:20:20
Postat av: Antonio

Very nice site! Good work. http://www.sessit.port5.com

2007-02-27 @ 19:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback