Kommentarer från veckan



Efter tre dagar åter i Lidköping och får läsa att S kan tänka sig att höja skatten med 50 öre för att klara åtagandet gällande skola , vård och omsorgen !

Vi sitter ju i budgetförhandlingar med S och V och detta får ju tas med in i beräkningarna från våran sida förståss.. !

Återkommer i detta !

I tre dagar har jag varit på möte med Mp,are i region och landsting och då bla besökt Norges nya sjukhusbygge i Akershus som skall bli Europas modernaste universitetsjukhus för en kostnad på 8 milliarder norska kronor.. Helt färdig byggt 2010 !
Det var andra gången som jag besökte detta sjukhus och jag är mycket impornerad av detta projket som oxå handlar om att bygga ett sjukhus som sätter patienten helt i focus och där organisation och logistik helt utgår från detta !!

Jag måste oxå kommentera konkursen av Matmagasinet och förmedla en stark förhoppning om en fortsatt satsning på denna affär och detta tykte jag förmedlades väl av vad som stod i tidningen och som kom fram i skarborgsradion där bl,a Kija intervjuvades.

/ GL

Kommentarer
Postat av: Gunnar

I avsaknad av några vackra bilder på Göran så kan ju alltid denna bloggs besökare vandra vidare till min hemsida. Där finns det just nu ett flertal stiliga badbilder på nämnda bloggs skribent. Välkomna!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback