Rapport

Rapport från fullmäktige den 19/3 

kommunfullmäktige att enhetligt säga ja till alla tre underliggande ärende :
Jag var uppe i detta ärende och sade blandannat :
- Förprojektering för utveckling av anläggningar inom ågårdens idrottsområde.
Jag påpekade detta med att detta projekt inte kan få kosta för mycket att det sker i samspel med andra aktörer och att vi har en huvudfinansiär . Jag tyckte det var viktigt med att vi ser till alla i detta projekt: elit som bredd idrott, flickor som pojkar och män som kvinnor. Vi stärker idrotten i Lidköping och vi möjliggör för utökat rörlighet och aktivitet vilket är hälsobringande och positivt för alla i kommunen. Vi tar detta projekt etappvis och vi börjar med utvecklingen av en bandyhall som kan nyttjas till annat men främst för bandyn.
Alla partier står enade för detta projekt och det har varit positivt samt att vi nu till hösten kommer att komma till beslut gällande först och främst evanemangshallen och kostnaden måste vara rimlig i förhållande till andra saker som skola vård och omsorg samt även viktiga kultur och miljö satsningar framjent.
- Lite kul är det att Mario Melani (S) går upp och på ett mycket sakligt sätt tar upp kritiska synpunkter utan att yrka annat än bifall till förslaget och detta tas nu med i beräkning i kommande budget arbete och prioriteringar. Jag svarade honom detta men kanske skulle Kjell Hedvall ha gjort detta, hmn..

Ansökan om Borgen för Läckö Golfklubb


Begäran om tilläggsanslag, boendetrappan

I dag var det kommunstyrelsen och vi tog beslutet om avgiftsfri lördagsbussar inom statstrafiken from april samti att vi bakade in ett förslag om att utreda vad det skulle kosta om den var avgiftsfri för hela kommunen samt om det och att även utreda vad fri lördagstrafik för de som åker färdtjänst skull kosta.

Vi i Mp har  nu fått igenom ett vallöfte viket är positivt och det bevisar att man kan hålla vad man lovar i politiken.


/ GL


Kommentarer
Postat av: Gunnar

Är det du Göran som ansöker om borgen för Läckö Golfklubb?
Kamrat Gunnar

Postat av: Karin T

Göran, har du inget liv!? Som hinner blogga varje dag... Jag får prestationsångest...
Ses på fredag. ;-)

2007-03-21 @ 22:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback