Info..Göran


Hej på er alla bloggisar !

Visst går tiden fort och nu är det snar Mars och våren är på väg ! 

I Fredags så var jag på SÄS- Borås sjukhuset tillsammans med den sjukvårdsgrupp i MP som är de som finns i hälso och sjukvårdsnämnder samt de som ingår i Regionfullmäktige.,
 
Vi fick lyssna på ett intressant föredrag av SÄS-vice chef och dess info-chef om sjukhuset övergripande arbete med ledning och styrning där vi uppfattar dem som ledande i Regionen på detta område.
Alla av oss ca 15 personer var mycket nöjda med detta och fick en bra inblick i hur ett framtida sjukhus med allt färre vårddagar ska organisera sig i ett process tänk med patienten i focus. Klarar man detta så kan man också lösa vårdgarantin och detta är intressant eller hur !
På det nya sjukhuset ska man jobba gemensamt oavsett yrkesgrupp så det handlar om att bryta gamla hiarkiska mönster och det tar tid men man jobba mest aktivt med detta inom SÄS i hela regionen.

På eftermiddagen diskuterade vi primärvården och den kommande utvecklingen samt våra sjukvårdstexter till kommande budgettexter som handlar om en grön hälso och sjukvård bygd på den nära vården, förebyggande vården och möjlighet till komplementära behandlingsformer !
Vi är i dess helhet överens om inriktingen vilket känns bra som gruppledare !
På måndag har vi regionfullmäktige grupp och då ska vi besluta om texterna samt lyssna på en tjänsteman om primärvården.

I helgen jobbar jag tre nätter... så
ha en trevlig helg på alla sätt

Göran

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Hej Göran!
Läser du kommentarerna du får? Jag ser att du fick en frågeställning av Lia Florenz som du tycks helt ignorera /ler/!
Morgonhälsning från 'Dagdistriktet'
Gunnar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback