kort och gott


Hej på er alla bloggisar som läser denna lilla blogg som nu stadigt läses mellan 25 till 35 var dag och det känns bra. Har varit på resande fot sedan i lördags med kollega och kamrat Gunnar så ett ordentligt reportage med bilder kommer att dyka upp på hans hemsida : 
www.gunnarkarlqvist.se/


Vi har varit i kända orter som Södertälje, Stockholm, Gävle och sandviken och sett på de fina isidrotterna bandy och ishockey. Jag passade på att se byggarbetsplatsen på byggnationen av Görhanssons Multiidrottsarena !  Bra namn förresten !  
Vi har också passat på och ta ett badpass i Gävles badhus som hade en 25 meters bassäng och lite annat typ rutchkana mm mm.-. Men priset utan styrketräning = 100 kr ,, !  Så vi ska nog inte vara helt missnöjda med vår anläggning och dess pris inkl. styrketräning = 35 kr..

Jag är nu på väg hem igen  ! 

ha det gott

Göran

ps tack Tony ,, ja av och till så kan man väl ändå hitta in till borgerligheten när det passar utifall att de söker nå oss som i frågan om komplementärmedicin motionen !  men jag förstår din point,, spännande med primärvårdsfrågan ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback