Göran nytt,,

76717-153

Här är en bild på min regionkollega Birgitta Losman som tillsammans med regionrådet Stefan Kristiansson sitter i regionstyrelsen som ersättare och är en mycket duktig politiker som jobbar främst med kollektivtrafikfrågor och regionalutvecklingsfrågor !

NU SATSAR VI 1.5  MILJARDER PÅ VÄSTTRAFIK SAMT 500 MILLIONER PÅ PRIMÄR OCH NÄRVÅRDEN MER ÄN VAD MAJORITETEN HAR I SITT BUDGETALTERNATIV OCH FÖR DETTA TAR VI UT 50 ÖRE EXTRA I SKATT FRÅN 10,45 TILL 10,95.

Annars har vi igår haft kommunfullmäktige och detta på delagardieskolan och vi fick se det nya A-huset som nu är klart ,, Fantastiskt måste jag säga,, Vi kommer att ha ett fantastiskt gymnasium som kommer stå sig starkt nu och i framtiden,,
Fullmäktige blev en trevlig upplevelse och vi blev som en skollklass nästan och vi blev överens i alla frågor.stort sett !
Efter detta så satte vi i majoriteten i diskussion om budgeten som vi också i stort sett är överens om och som vi presenterade i dag på kommunstyrelsen där alliansen presenterade sitt alternativ som i stort sett är likt oss förutom ca 5 millioner lägre på ks samt lite mindre på vård och omsorg,,.
Vi ska ha extra möte om budget/investeringar nästa tisdag kl 16,,
Hallen blev en dyr sak och vi kan inte nyttja dubbla momsavdrag,.,.
kostnad som i nuläget ligger ca 8 millioner över plan i budget 2011,, 20 mkr istället för 12..
vi ska diskutera detta på tisdag oxå,,
Det känns som att vi måste lösa detta men de flesta på ks var rätt vemodiga gällande detta med kjell har förhoppningar att hitta en lösning,, Återkommer om detta,,.

Avslutade kvällen med att träna tjejerna 15 pers i en härlig försommardag,..

I morgon blir det att åka till Vänersborg,,och Hälso och sjukvårdsutskottet..

ha det gottt

Göran

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback