GL nytt

Tänk att det redan är den 19 november detta år 2008 !  Vi hade valgruppsmöt i Lidköping i går= Jag, Herman och Rusatan och det känns så bra att det finns nya personer som verkligen vill jobba politiskt för oss här i Lidköping.
Vi skall lägga fram en övergriplig valplan till vårt årsmöte 2009 och det handlar om att vi ska planera för att fastsälla en kommunal lista i oktover 2009 till vilka metoder vi ska använda för att nå målet att gå från 2 mandat = ca 940 röster till 4 mandat = ca 1900 röster . Då krävs det jobb och det känns som vi kommer att kunna göra detta jobb för att föra ut vårt gröna budskap för att skapa ett hållbart Lidköping !

Vi i Mp kommer att vara på torget den 13 december samt att vi kommer att avsluta partiarbetet för året då !

Annars är det full fart med politken . jag var på utbildning under gårdagen på Libeckska . Det var en intressant föredragshållare som kunde göra kommunallagen intressant ! Vi i Lidköping är bra sade han men vi måste stärka kommunfullmäktiges ansvar ! Detta genom att lyfta fler strategiska frågor upp dit, samt att stärka kf,s ordförandes mandat att föra dialog med nämnder, styrelser och bolag om vilka principiella ärenden som skall upp till kommunfullmäktige.
Detta måste tads med i en ev.kommande organisationsöversyn.

GL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback