Lång dag


En dag som började i Bollebygd till Åmål och till sist i Stockholm håller på att ta sitt slut.Det var trevligt att träffa mina kamrater från våra Hälso och sjukvårdsnämnderna i dag !
Vi pratade om vad som händer i våra 12 hälso och sjukvårdnämnder inför 2009 !  Vårdgarantin är det problem med och detta kommer att särskilt diskuteras framöver i skaraborgsnämnderna !

Vi träffade sedan en läkare från primärvården som var chef för Dalslandsområdets primärvård,  som informerade om nuläget och vi diskuterade kring framtiden för vårdcentralerna!
Han var tydlig med att det är bra att inte få pengar för besök utan för kvalitet som det nu arbetas med inom Vg Primärvård som ska genomföras i nästa år !

På eftermiddagen diskuterade vi vår missbruksvård i regionen och vi kom fram till att vi ska skriva ihop något till budgeten 2009 och kanske ett större PM ! Vi har inget direkt på området och vi behöver tydliggöra vår politik på detta område ! Jag informerade om det arbetet som göres inom Vg primärvård och att det slutliga förslaget ej är klart ännu mem att det ser ok ut i processen hittils !

I morgon och övermorgon är jag i Stockholm ¨på förtroende rådet och partistyrelsen på söndag ! Återkommer med info !

Sov gott
Göran

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback