GL nytt

Nyhet !!! MP i Lidköping har via sin nya kommunstyrelse representant Rustan Håkansson en ny blogg där han bl,a tänker skriva om den lokala politken . Jag är mycket nöjd som gruppledare för Mp att Rustan tar detta initiativ som ny politiker i Lidköping ! Lycka till !


Hej på er alla bloggisar i detta avlånga land !

Vintern är här och sportlovet är snart över och det är riktigt kul att vi nu haft ett vinterlikt sådant !

Politiken på lokal nivå drar nu igång ordentlgt då vi inom en månad skall ta de ekonomiska inrriktningsbeslutet som ska ligga till grund för vår budget i Juni för 2010-11-12.
Nu är det verkligen ingen dans på roser utan här gäller det att jobba hårt för att klara de kommande åren och då gäller det att alla inom Lidköpings koncernen drar sitt strå till stacken !  Det krävs att vi utvecklar vår flexibilitet för att hitta nya spännande samverkans lösningar inom skola, vård och omsorg. Det gäller att se möjligheterna i effektiviseringstider och ge stimulans till kreativa ideer inom vår välfärd. Lidköping står sig trots allt stark och vi kommer att gå ut denna lågkonjunktur på ett positivt sätt. Vi i den rödgröna majoriteten har ett jobb att göra för att nu komma fram till ett bra budgetförslag för de kommande åren och dessa diskussioner startar på tisdag på ett utökat arbetsutskott. Alla partier är med. Vi måste forsätta med vår expansiva klimatpolitk och vara ett föredöme i Sverige och även i Eu. Det var mycket trevligt med att vi fick ett miljöpris av Eu. Jag är säker på att medborgarna känner att vår politik har hög trovärdighet !

Jag har ju också ett gruppledaruppdrag inom hälso och sjukvården för Mp. I morgon har vi ett internt möte i Skövde där vi ska diskutera vårt underlag till hälso och sjukvårdspolitik som vi ska lägga fram som förslag i Regionfullmäktige i juni.

vi höres !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback