Gl nytt

( Bild Gunnar Karlqvist)
Tack Gunnar för din som alltid trevliga gemenskap och du är ju fantastisk duktig på att arrangera resor.
Kolla hans hemsida så får ni en egen resa när ni följer bilderna på resan till Skellefteå och Luleå !

Politiken är igång med en gång då vi hade regionfullmäktige i går och då tog vi beslutet med att införa VG- primärvård( med 135-11) V sade nej samt en från Mp. Jag tycker det är fantastiskt att vi som parti kunde vara med i denna 7 parti överenskommelse och tycker att det varit lärorikt att ha lett partiet i denna process sedan nov 07.
Är det någon som vill veta något mer i denna fråga så kontakta mig gärna : 0730 204260.

Det var Hälso och sjukvårdsnämnd i dag också för oss i västra-skaraborg. Det var årsredovisning och lite övriga informationer och då om primärvårdreformen. Det är så att den ska starta den 1 oktober och därför så kommer vi att ta beslutet om etableringarna för vårdenheterna i vårt område i juni !
Vi har god kontroll i ekonomin och det känns bra inför framtiden. Vi diskuterade också målbild 2012 (Det är ett arbete mellan tjänstemän på skaraborgs sjukhus(skas)ledning och Hälso och sjukvårdskansliet samt med politiker i våra ´2 skaraborgsnämnders presidier (9,an och 10 an) och den icke politiska styrelsen på skas.De jobbar med hur vi ska formera skaraborgs hälso och sjukvård i framtiden ! Nämnden ska diskutera detta varje möte vi har, vilket jag tryckte hårt på då vi inte tillhör presidierna som parti. Det gör: C-Fp-S-M.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback