GL-info


På Lördag smäller det som det heter !  Då är det medlemmarna som bestämmer hur skaraborgs region/riksdags lista ska se ut.. Det kommer bli det största möte vi haft på skaraborgsnivå med kanske upp till 60 deltagande..
Det kommer ju att ge legitimitet till listan och verkligen skapa grogrunden till en bra valrörelse,,


I dag var det kommunstyrelse och det var trevligt att vi nu trots den djupaste konjunktursvacka vi haft sedan 30 talet kan sänka vår preliminära skattehöjning från 60 öre till 30 öre, vilket är bra då det aldrig är roligt att höja någon skatt.

Alliansen vill ej ha denna höjning men verkade ganska lugna men vi får se hur tongångarna är på kommunfullmäktige den 30 nov då beslutet ska fastställas..

På samhällsbyggnad så diskuterade jag vikten av grönt vid arena området, samt att vi ska få information om hamnstaden nästa möte..8 dec. Styrgruppen för denna bestående av S o M politiker har ett möte den 20 nov och denna ska sedan släppa utredningsmaterialet och hur den politiska beredningsprocessen ska se ut ?
MP och V ville att man först skulle utreda hela området ordentligt för att få grunden till planeringsprocessen men S och M ville att det skulle ske paralelt för att skynda på processen och detta är jag inte nöjd med... vi får se hur det blir framöver...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback