GL nytt

En dag i Örebro !

Mil mötet var trevligt då vi var ett 25 tal landsting och region politiker som pratade hälso ekonomi . Vi hade en föredragshållare som pratade om vikten av att vi jobbar med att räkna ut hälso vinster för att påvisa behovet av att satsa förebyggande.Att med individuelt samtal plus behandling sluta röka kostar ca 3000 kr men vinsten för individen är ca 5 levnadsår(qaly) och är de då friska då sparar sjukvården kostnader förståss.. Vi i MP är ju ett parti som mycket aktivt driver denna fråga som är av stor vikt för att vi ska klara morgondagens hälso och sjukvård.

Spännande att träffa alla MP,are och nu på lördag, söndag är det ju konferens om vår kommun och landstingspolitik och likaså valupptakt..I morgon är det invigning då språkrören Maria o Peter förståss är på plats att tala inför oss..
Sedan blir det seminarier ,,,

I kväll var jag min bror och hans kollega på fotboll på Bhern arena och såg Örebro slå Halmstad med 2-1--
kul match ,,,,Som fotbollsälskare så var detta en match med fairplay och sportmanship och lugnt och trevligt på läktarna( 4500 p) och några få poliser på plats som inte behövde göra något..Så ska det vara jämt eller hur !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback