GL info

Politik är att vilja och det har varit mycket viktigt för mig att visa tydlighet i vår principiella hållnimg kring ev kommande hovby-flyg . Nu vet nog de flesta om att det finns ett sådant arbete på gång och det ska nu malas i den kommunala kvarnen från utredning till beslut. Ev i vår eller efter sommaren 10.

Vi får se vad det sedan blir men demokratin vinner på öppenhet och denna fråga är viktig att diskutera öppet.
MP och V har tydligt sagt att detta ville vi inte jobba vidare på men det föll då Alliansesn och S vill utreda vidare förutsättningar till flygetablering.

På kommunfullmäktige det 22 kl 18,30 ca så kommer vd,s för Hovbyflygplats att berätta till alla kf ledamöter och besökare från allmänheten om läget i utredningen..

Har ni frågor tilll MP så är det bara att kontakta mig på.

0730 204260

[email protected]

Jag var i Vänersborg i dag och vi diskuterade bl,a vårt synsätt kring detta med hållbar turism i framtiden och vi kommer att uppmärksamma frågan framgent på regional nivå- MP sade ju nej till att lägge ekonomiskt bidrag a 9 millioner som handlade om Cityairline satsningen via ett bygga en terminal på landvetter för att möjliga denna av Cityairline stora utrikes/inrikes destinationssatsning.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback