GL nytt

En vecka går fort och nu börjar det politiska arbetet ordentligt inför 2010 års val den 19 september.

Måndag och tisdag är det dialogdagar i kommunen där de de ansvariga politikerna för varje nämnd och styrelser tillsammans med tjänstemännen blickar framåt mot 2011-12-13,
Det i en väldigt pressad ekonomi . Det ser på många sätt positivt ut för Lidköping och vi i de rödgröna har god kontroll över både ekonomi och verksamheter.

Vi rödgröna har som jag ser det ett mycket starkt mandat att leda Lidköping inför framtida utmaningar.
Vi ska möta välfärdshotet och klimathotet med en progressiv kärnpolitik för alla inom skola, vård och omsorgen samt forstätta ställa om Lidköping för att bli av med koldioxid utsläppen.

På onsdag är det årets första Hälso och sjukvårdsutskott i Vänersborg och på fredag är miljöpartiets hälso och sjukvårdsgrupp i Angered i Göteborg för att studera utvecklingen av närsjukhuset där samt börja arbetet med att formulera detta årets hälso och sjukvårdpolitik för oss gröna här i regionen.

Det känna ju onekligen mycket bra att som MP,are läsa veckans opionsmätning för oss på 11,3 %..

Jag kommer nästa vecka med en ordentlig månadsanalys gällande detta inför valet på alla nivåer.
Detta kommer återkomma en gång i månaden sedan.
Kommer heta GL,s valanalys 10.

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Ok ok...även om du "... kommer nästa vecka med en ordentlig månadsanalys" får du förstås inte glömma att komma med en rejäl analys av frågequiz inom det närmaste halvdygnet.

Du är ju i kvartsfinal och jag hoppas att du kan lösa bildfrågan där jag frågar efter ett födelseår på en känd politiker! Alla svar som har kommit in har ju rätt svar!

Sofierohälsning

Gunnar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback