GL nytt

Tack Maria för frågan och återkomm gärna med frågor samt tack för kommentaren kamrat Gunnar och fantastiskt cyklat av dig..
I motvind från Lidköping till sjömarken ! Jag kan tyvärr inte i kväll men hälsa Gert så mycket !

Fotbolls VM är snart slut och det bestående minnet förutom den blixt fussball från dessa tyskar så är det dessa vovozelas som verkligen har spritt sitt ljud under denna månad som mästerskapet varar--snart varat(11/6 - 11/7) .
Det är härligt med kultur och vi rödgröna i Lidköping vill på alla sätt utveckla den i vår kära hemstad !
Den Sydafrikanska glädjen med dess vovozelas har ju ni spritt sig runt om i världen och det visar hur kulturyttringar bringar inspiration och vi ska alltid på olika sätt låta oss inspireras av olika typer av kulturer och lära oss av detta för det ger utveckling och skapar gemenskap..

Gällande vem som vinner VM.. så är det först och främst hela världen som låter sig inspireras av den och unga människor blir intresserade av att börja spela fotboll och bli en del av denna fantastiska gemenskap som världsfotbollen är ! Det lag som vinner är Tyskland som besegrar Holland med 4-2 i finalen !

Den 25 juli så ställler MP upp på Axvall och kommer att deltaga i det travlopp som heter politikerloppet som nu kommer var ett tandemlopp ! Jag återkommer med vilka som ska köra för oss men det blir hästvana personer till skillnad mot när jag på kardemumma för 4,a år sedan belade den hedrande sista platsen !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback