underbar midsommar med vissa kommentarer

Midsommar och solen lyser på en klarblå himmel här i vackra flahult i Bollebygd kommun. Det känns som man vill ingjuta varje minut av detta då man vet att den svenska sommaren inte är den längsta !

Nu är det inte långt kvar till valet och mätningarna duggar tätt och alla visar att vi gröna kommer att fördubblas som parti och göra vårt bästa valresultat någonsin !

Jag tror och hoppas att vi rödgröna skall överta regeringsmakten men då gäller det att vi kämpar in i kaklet för att förklara vår klimat och välfärdspolitik för framtiden som ska sätta rätt riktning på Sverige igen !

I Lidköping ska vi koncentrera oss på att visa att vi har gjort det bra och att vi vet att Lidköpingsborna är nölda på många sätt med den förda politiken byggd på en stark välfärdsektor men utvecklat miljö och klimatarbete !
Jag känner att det finns en stor tilltro till oss rödgröna i kommunen och de som lyssnade på senaste budgetdebatt från i måndags är nog ännu mer säkra på oss som regeringsdugliga för kommunen !

Alliansens vill ej beskriva vad de ska spara på när de gäller de 20 millioner som de har i sparbeting !
Jag kommer att fråga dem ända in i kaklet för att få ett svar ! Vinner de valet så gäller ju deras budget och då måste det avkrävas svar från dem eller hur ?
Men deras taktik är att inte säga något och tror att de ska kunna vinna på den allmänna opionsuppgången för M !

Bra att vi nu får en folkomrästning gällande om vårt beslut som alla partier var för förutom M var rätt eller ej om att 2012 flytta bibiloteket till Sockerbruket eller ej !

Ha en härlig midsommarhelg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback