VAL 10

http://www.tcotidningen.se/sa-rostar-tco-s-fackligt-aktiva

Kolla denna mätning och det ger en förhoppning om en rödgrön valseger !

På torsdag kl 09,30 kommer resultatet från scb,s partisympatisörsmätning och den kommer säga en del !

10000 är tillfrågade om bästa parti och här kommer nu mina egna siffror först !

S 33,6 % MP 9.4 % V 5.6 % = 48, 6 %

M 28,6 % FP 7,4 % C 5,1 % KD 4,3 % = 45,4 %

SD = 3,4 %
Övriga 2,6 %

I Skaraborg

S 37,6 % MP 5.4 % V 5,6 %    48,6 %

M 28 % FP 6 % C 7,5 % KD 5 %  46.5 %

SD 3,4 %
Övriga 1.5 %

I dag tog S-V och MP initiativet med att utreda att ha en folkomröstning om Biblioteket på kommunstyrelsens arbetsutskott och frågan kommer nu till ett extra kommunstyrelse innan kommunfullmäktige den 21 juni !
Beslut om det ska bli en historisk folkomröstning i Lidköping fattas av de 51 ledamöterna i kommunfullmäktige den 21 juni..
Jag tycker att detta är det enda rätta att göra !

Kommentarer
Postat av: Traci Lords

Jag kan ej begripa varför en omröstning angående biblioteket behövs alls men vad tycker egentligen mp i detta & var tycker du bibblan ska vara?

En annan särdeles mycket viktigare fråga är angående den kommande kvicksilverbomben! Med detta menar jag såklart alla dessa lågenergilampor, jag liksom flera av mina grannar har både införskaffat dessa i hopp om lägre elkostnader (som ni vill höja ännu mer!?) Hur hade ni tänkt lösa problemet med de uttjänta & trasiga lamporna?! Jag har precis som mina grannar kastat dessa i de vanliga soporna då inget bättre alternativ finns för era kommunala bostäder! Alla har faktiskt INTE möjlighet att åka till närmsta återvinningscentral,för detta behövs miljöfarliga bilar och alla har helt enkelt inte några sådana! Hur lång tid tror du det tar innan vänerfisken blir totalt oätlig pga dessa tungmetaller? 10,20 eller kanske 30år? Tycker ni borde fixat till detta INNAN de vanliga glödlamporna bannlystes! Mvh Traci

Postat av: GAIA

http://www.hedvall.nu/fraga_las.asp?f=208 vad säger en miljöpartist om detta? Det undrar jag verkligen!!?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback